Nyår

Här är min nyårsklänning!

Morgonfika

Klev upp ganska tidigt idag för att hinna med att fika med Simon och John, man får inte sova ut ordentligt för dom. Halv tio skulle vi ta en morgonfika på tullportens men jag lyckades skjuta på det till klockan tio. Efter det tog vi en runda på stan och avslutade med att gå på bolaget. Nu har jag mitt dricka inför nyår och bara klänningen fattas. Jag köpte en på bikbok sen beställde jag en annan från Nelly i måndags som jag hellre vill ha. Den borde komma i eftermiddag och jag hoppas verkligen att jag kan ha den!

Nytt

Långhelg

Yello! Onsdag idag och snart får jag göra helg! Ska snart gå tillbaka till jobbet och slå ihjäl 4 timmar och sen tar jag helg ända till söndag. På nyår ska jag vara med mina finaste och bästa vänner ♥

Äntligen fann jag dig din lila jävel

Baby treat me right, make it eternity and not only one night

Juletider

Veeeeeeet ni, min plånbok har hittat tillbaka så min jul blev inte förstörd! Hade en jättemysig julafton både hos mor och far. Senare var jag med Simon, Diktarn, Nils och Niklas och vid ett tiden traskade jag hem. Blir julmat hos farmor idag sen fest hos Norlin. Ska ta det lite lugnt jag eftersom jag jobbar imorgon :)

Say hello to my boyfriend...

Less. På. Livet.

SGJSFDPOHJDPFJGJOHG. Min plånbok är stulen.

Tre dagar kvar till jul

Och jag har såklart blivit sjuk, som vanligt vid juletider. Som tur är verkar febern har lämnat kroppen men huvudvärken är kvar. Jag har väldigt väldigt sällan huvudvärk och vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna den nu. Igår var jag iallafall hemma från jobbet och då nötte jag Vampire Diaries tills det inte fanns några fler avsnitt att se, så nu är jag förtvivlad och vet inte hur jag ska klara mig till januari då nästa avsnitt kommer.

Något jag lärt mig av detta är att man ska se serier där alla säsonger redan finns. Som vänner. Nu måste jag istället se ett avsnitt i veckan. Nu ska jag klä mig och köpa en sista julklapp till min bror, han gav mig nästan en hjärtattack när mamma sa hur mycket han lagt ner på den. Han har nämligen inte köpt någon julklapp på säkert två år och sist jag fick en så gav han mig pengar så att jag fick köpa och slå in julklappen själv. Framsteg av min kära bror.

Nobody's perfect

Lyssnar ihjäl mig på den låten. Och nej jag vet att den inte är ny men texten är ju klockren :) AIIIGHT

Just nu sitter jag hemma hos mamma och ska gå ner på ICA och köpa pepparkaksdeg, för när mammis kommer hem från gussjö ska vi baka pepparkakor!! Tjoho!

When I'm nervous I have this thing yeah I talk too much, sometimes I just can't shut the hell up.

Tumblr_lw8xfqsz6e1qzjerfo1_1280_large


Pieces of me

Tumblr_lvv310k89a1qko0mqo1_500_large

New day

Tumblr_lolynqkjqe1qeuyelo1_500_large

Can't stay away

388101_126844880761453_100003078258566_141527_1813532222_n_large

Måndag

Hej. Första dagen på bredbandssupporten idag, tycker verkligen att det är jättesvårt. Jobbade kortdag som tur var så slutade halv två, då gick jag en sväng på stan och köpte de två sista julklapparna så nu är jag klaaar!!

Ska om ett tag åka och gymma med Marris. Blir dusch och bastu efteråt, så skönt!

I'm a mess right now and you're not the one to fix me

Tumblr_loddgsmhva1qdnc7ho1_1280_large

There's only one guy for each and every one of us

393676_2766526129095_1436182965_32972376_176852248_n_large

Wearing you

Tumblr_lw0v32jd5l1qd9lrdo1_500_large

My future bedroom...

Tumblr_lvvubzx6cb1r2kqqio1_500_large

..yes please

380906_2306433700007_1224216981_32176396_1934143442_n_large

Äntligen

...ÄNTLIGEN är idol över. Jag hoppades på att Robin skulle vinna men jag tycker ändå Amanda var lika mycket värd första plats. Hon var bra ikväll! Sitter hemma hos mamma nu och ska bädda rent innan jag lägger mig. Kände för att sova ute på byn ikväll då jag ändå ska vara här resten av helgen. Imorgon åker jag eventuellt en sväng till Arbrå med min mor, annars blir jag hemma. Ska nog tvinga med Simon på stan isåfall.

Nu blir det sängen! Puss!

Julklappar

Heeeeello. Long time no seen. Igen. Har inte haft någon ork att sitta framför datorn så mycket. Har kurs den här veckan så direkt jag kommit hem från den + träning så hamnar jag oftast i sängen framför Vampire Diaries efter att jag duschat. Sen somnar jag. Sen vaknar jag och sen är det samma visa igen. Blir bättre sen när jag jobbar halvdagar och splitt.

I lördags kan jag ju iallafall berätta att jag fick hoppa in och jobba på waynes. Ska lämna mitt schema där imorgon eftersom han kommer att behöva mig mer, kul! Mest kul att få jobba med Linnéa som är en fin gammal vän :) Efter att jag jobbat klart så åkte jag till Linda och där dracks det, senare blev det även krogen men jag hade väl inte sådär jätteroligt. I helgen blir det därför lugnt, tacoskväll med Cecilia på fredag och lördagen tänker jag nog spendera hemma i Älandsbro.

Lover to lover and black to red

FREDAG! Har ett väldigt kort och skönt pass idag, halv tio till halv två. Senare kommer min kusin Daniel och plockar upp mig då jag ska äta middag hos dom samt fira honom eftersom han fyller åååååår idag! Grattis! Får se hur länge jag blir kvar där, har inga planer för resten av kvällen. Fanny tyckte jag skulle följa med till gångsvik och bada vildmarksbad.. låter väldigt lockande... :)

Ska äta upp min frukost nu och försöka få någon ordning på mitt hår, somnade med blött hår. Heja mig.

Blame it on you

Haha jag tror att jag har hittat ett nytt gulligt pojkband! :) vilken popdänga va?!
RSS 2.0