Splitt

Yello! Törrt med bloggning ett tag, har inte suttit så mycket vid datorn. Igår efter att jag slutade jobba så åkte jag till äbro och rastade vovven innan jag och mamma for till birsta för lite shopping. Och idag har jag splittpass på jobbet, gick av halv ett och börjar halv fem igen så ska gå tillbaka om ett tag. Slutar halv nio och då ska jag SOVA. Jobbar korta sköna pass imorgon och på fredag, perfekt avslut inför helgen :)

I don't know where you're going, or when you're coming home

Tumblr_ltrj2zytff1qezaudo1_500_large

Helgen i stora drag!

Heeeeeej. Dålig jag varit de senaste dagarna på att uppdatera. I helgen har jag umgåtts med kompisar, varit på dop och fest. Fredagen spenderade jag med Simon, Niklas, Robert och Niklas. Vi spelade spel, åt chips och drack julmust/glögg/kaffe. För mig blev det bara julmust, mumma! Lördagen var det dop, efter det så åkte jag till Stefan och Therese som hade fest och vid tio åkte jag vidare till Malin innan vi for ner på krogen. Hade riktigt roligt!

Idag har jag kikat runt på stan och adventsfikat med Fanny och nu är jag hemma i Älandsbro. Mamma har varit i Stockholm i helgen så då måste man agera hus och djurvakt :) Mysigt att få vara hemma på byn lite. Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad!

Stop N' Play

374796_308168915879283_100000585312313_1138470_1588902633_n_large

Gym Class Heroes

The boys who...

375534_294082223948756_225091037514542_1068772_1366364499_n_large

Jöbbe

Klänning och kort svart kofta idag. H&M såklart.

*

1431031317_6_hbqy_large

Never let me go

Tumblr_lnemwjzjd61qdzji1o1_400_large

Tösssday

Godmorgon! Sovmorgon till sju idag. Börjar halv tio och slutar halv två, så SKÖNT att få ha två kortdagar innan man ska jobba splitt (imorgon). Sitter just nu och äter frukost och kollar på Vakna med The Voice, ska plocka ihop träningskläderna snart också så att jag kan gå direkt till gymmet när jag slutat. Har ju haft världens svullarhelg så nu måste jag verkligen köra slut på mig själv. Önskar jag hade någon som kunde stå där och skrika "FEM TILL! KOM IGEN!" "SPRING DÅ FÖR HELVETE!!" Haha. Nä usch då skulle jag dö.

Helt slut

Heppåer!
Har varit tyst här några dagar som ni kanske märkt. I helgen har jag varit i Ålviken med ett par kompisar där vi hade mottagning vid ett av fönsterna. Där har vi iallafall ätit god mat och druckit gott, hela helgen! Var helt slut när jag kom hem igårkväll. Dessutom hann vi med att se twilight direkt vi kom tillbaka till stan. ÄNTLIGEN :)

Idag var första riktiga jobbdagen efter kursen, var helt okej faktiskt. Hoppas verkligen att det går fort att komma in i det så jag slipper vara så nervös innan jag går till jobbet :) Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och inte göra ett DUGG! Hejdå :)

#167

Tumblr_lubto2x05e1qgkt7co1_500_large

Torsdag

Godmorgon! Att kliva upp klockan sex på morgonen är inte roligt på något sätt. Jag är så trött och frusen och skulle helst av allt bara vilja ligga kvar! Men idag är det torsdag vilket betyder att det snart är helg! Jag och några kompisar ska åka till Ålviken och må gott i en mysig stuga. Äta gott och dricka gott :)

Nu ska jag äta upp min frukost och göra mig i ordning. Later :)

Homeparty

Nu åker jag iväg på homeparty, spännande! :)

Wanna know a secret?

Tumblr_lupvg4lc251r5ikyeo1_1280_large

Nanana...

Födelsedagskalas

Hej på er! Nu är jag hemma efter att ha kursat till halv fem och sedan varit på kalas i Kragom, min halvsysters sambo/kille/fästman (vet inte vad som är bäst att kalla honom) fyllde år och där bjöds det på massor av fika. Var även ett helt gäng med småbarn där, så mysigt :) Fick även hålla och mysa med Alicia, min halvbrors flicka som bara är en och en halv månad ungefär. En liten prinsessa bland tre prinsar :)

Efter kalasandet stannade jag till hos mamma ett tag och sedan handlade jag och for hem. Nu har jag precis kopplat in nya högtalalare och ett nytt ljudkort som jag har fått lånat av min bror. ÄNTLIGEN låter det som det ska. Det är nå vajsing med mitt interna ljudkort i datorn så det har alltid låtit lite ihåligt. Men nu så! :)

Arms of the ocean

Älskar kvinnan.

Ny vecka

Sådärja, måndag igen! Sista kursveckan och jag vill inte att den ska ta slut!! Nästa vecka börjar allvaret på riktigt och jag är så SJUKT nervös.. Hjälp.

Har precis slängt på mig kläder och ska packa ner träningskläderna i väskan så att jag inte har någon ursäkt till att gå hem efter kursen.. Hehe. Hoppas ni får en bra dag!

Shufflin'

Tumblr_lsl5np4nep1qghb5to1_500_large

Sovmorgon!

Vaknade tio i tolv idag!! Mirakel!! Somnade dock väldigt sent but still! Så skönt :) Igår var det inflyttningsfest i Sundsvall hos Jennifer och Martin. Det blev kaoZ men vi hade roligt ändå! :) Vi åkte ner på stan så sent att jag, Erik och Linnéa inte ens gick in på krogen utan satte oss på kebabcity tills att bussen gick kvart över två. Somnade direkt jag satte mig på bussen och vaknade i Härnösand, väldigt glad för det eftersom jag mådde så fruktansvärt illa att jag nästan ville spy. Konstigt eftersom jag drack väldigt lite och hade hälften med mig hem! Men när jag väl kom hem och drack vatten så gick det över som tur var :)

Idag är det födelsedagsfika hos Linda för henne och Victor, längtasssss! :)

HÅR!

Jag älskar stort hår. Önskar att jag hade sånt här hår JÄMT! :)

Yes please.

AgathaLindyAlpinaBrightyDannieRosannaElouiseJoyzeJulissaKarolinaKatyLinaLindyMonaMyLeanne

*

297396_233416243372274_115864781794088_615454_82426131_n_large

Fredagsmys

Nu har jag precis kommit ur duschen och väntar nu bara på att Marris ska sluta jobba så att vi kan åka till Cilla och påbörja vårat fredagsmys! :) Linnéa kommer nog förbi när hon har slutat också, riktig tjejkväll! Ska få någon ordning på håret nu, häj!

Trötta ögon idag

Yeah they will...

Magnificent

Tumblr_lubinxb7tw1qc2u00o1_500_large

*

11 / 11 / 11 today. Dream big. Wish big.

Heeeeelg!

Godmorgon! FREDAG idag!! Gud så skönt! Har precis klivit upp och sitter just nu och äter yoghurt. Hade väldigt svårt att somna igår då grannen ovanför mig drog på musik. Börjar bli så jävla less på att det är tyst framtill klockan tio SEN börjar det dunka ner till min lägenhet. Och eftersom jag bor så litet så kan jag inte direkt gå in i ett annat rum för att slippa oljudet.. Ska skriva en lapp sen och lämna utanför...

...

It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change. It's not impossible for people to change.

Only if for a night

Den här kvinnan får mig att rysa i hela kroppen samtidigt som jag blir så ledsen av att sitta och
lyssna på henne själv. Det var något jag bara gjorde med en väldigt speciell människa förut och
nu känner jag mig så fruktansvärt ensam så fort jag hör hennes låtar. Depp Tove ikväll.......

Det här med frukost...

Imorse kände jag för en gångs skull aptit på morgonen. Självklart hade då brödet oh yoghurten gått ut vilket resulterade i att jag nu ätit ett äpple till frukost. Yay...

Torsdag idag, kurs till fem sen kommer pappa hit och skruvar upp KLÄDhängare! Så heter det! haha. Sen blir det middag med han och Ulla. Bästis fyller år idag också, ska försöka hinna dit med :)

Onsdag

Yo!

Medlyssning hela dagen på kursen idag, tog även emot tre samtal själv. Framsteg! :) Imorgon gäller samma sak, lyssna och prata, typ. Efter kursen kommer pappa hit och hjälper mig att skruva upp jackhängare(?) vad heter det? har tappat ordet!? Haha. Förhoppningsvis blir det middag med honom också, kanske lyckas tigga till mig sushi :) Efter det blir det träning beroende på vad klockan blir. Idag blev det bara ett snabbt pass eftersom jag skulle vidare till Cilla klockan sju och där har jag, Marris och Carro hängt tills nu ungefär.

Nu ska jag duscha och hoppa i säng! Hörsssss!

Never make a girl fall for you if you don't intend to catch her

1300936218tumblr_lidwglkd9s1qbwgmro1_500_large

Jobbig morgon

Försov mig imorse, vaknade klockan nio och kursen börjar åtta. Flög upp i ren panik och ringde min utbildare och sprang dit! Var där på en kvart och som tur var hade jag inte missat så mycket.
Just nu sitter jag och slötittar på tvn och har precis gjort sallad att ta med mig till Com hem imorgon. Kräftstjärtsallad mmmmmmm! :)

Lookielookie

#837

Tumblr_ltlhrcjvzi1qe52v7o1_400_large

Monday morning

Nu är jag äntligen tillbaka efter en händelserik helg. Var så seg igår att jag bara hängde hemma hos Linda och Victor tills jag åkte hem för att tvätta. Sex maskiner blev det, var kommer alla kläder ifrån? Tvättade förra veckan!?

Just nu sitter jag och äter frukost och ska alldeles strax slänga på mig ett ansikte. Kurs två veckor till, heja heja!

Oflyt...

Det här har hänt mig på två dagar:

1. Locktången går sönder medan jag använder den.
2. Blir knuffad och ramlar i en ölpöl på krogen, en tjej ställer sig samtidigt på mitt hår när jag försöker resa mig. Halva kaluffsen slets av.
3. Låser ut mig själv när jag ska hämta mat av pizzabudet.
4. Mina högtalare pajjar while I'm using them.

Godnatt

Gårkvällen

Dåligt med bloggande igår... Min dag bestod iallafall av en tripp till birsta med mamma, tacos hos pappa och drink hos Emelie. Helt okej lördag med andra ord! Vi tog en svängom till Heggas födelsedagsfest på portalen innan vi gick vidare till krogen. Jag hade som vanligt turen med mig och blev puttad ner i backen så att jag låg i en ölpöl. Stank värre än satan själv efter det så då var det inte lika roligt att vara kvar.. jag gick hem vid ett och lyckades på något vänster gå tillbaka vid två tiden för att äta med Emelie, Victor och John. Efterfest blev det också.. kände mig väldigt missplacerad. Haha. Vid fyra tiden var jag hemma iallafall och idag sov jag till kvart över elva. Väldigt skönt!

*

Tumblr_lindsxnhrh1qgtv5so1_400_large

The boys who...

Tumblr_ltk7w83ozl1r5rgkso1_500_large

Helgen är nära

Denna kursdag har gått relativt fort då vi fick utforska lite program och även medlyssna en hel del. Känns som att man börjar komma in i det litegrann, så helt hopplös är jag ju inte :) Efter kursen fastnade jag på Waynes och gjorde Linnéa sällskap tills stängning och nu är jag hemma. Helt slut! Obeskrivligt skönt att det är fredag imorgon! Nu tänkte jag höra vad Lindisen har för sig. :)

*

Bilden snodde jag från Lindis blogg.. tror den talar för alla med ett krossat hjärta.

Träning

Nu har jag precis avnjutit min kräftstjärtssallad som var lika god som den brukar. Varje gång man ätit upp så blir man nästan lite ledsen. Vill bara ha mer! Iallafall. Mina armar är helt slut. Jag kunde knappt shamponera mitt hår efter gymmet idag. Jättekul såklart eftersom maskinerna på gymmet då gör sitt jobb.

När jag var yngre inbillade jag mig att jag var stark, jämfört med andra tjejer. Varför jag fick för mig detta tror jag har att göra med att jag nästan alltid umgåtts med killar. Men vet ni vad, man blir inte stark av det... gör väldigt ont att erkänna då jag gärna vill se mig själv som stark, i armarna då. Man måste tydligen träna för att man ska bli stark(are). Haha. Muskler är snyggt och de kroppsdelar jag helst vill se skillnad på inom en snar framtid är mina armar, min mage och min rygg. Rumpan och låren får gärna krympa men det tror jag kan vara svårare, tyvärr...

Om något träningstok kikar in här får ni gärna tipsa mig då jag inte är jätte haj på styrketräning! :)

Every man and every woman deserves someone who can make their hearts forget that it was ever broken

Tumblr_lu1r5kq4xk1qgzs8fo1_400_large

El O Ve E

380076_211079882297072_131240576947670_534816_1444188116_n_large

Detta kanske är det gulligaste som finns! Det är ju sådär det ska vara.

Min farmor och farfar (är inte dom på bilden haha) är ett bra exempel på två äldre

människor som inte skulle kunna leva utan varandra :) Man blir avundsjuk!

Onsdag

Hej! Har precis kommit hem efter att ha tvingat mig själv till gymmet direkt efter kursen. Kändes inte lika jobbigt när jag gick direkt dit istället för att gå hem och hämta grejer. Man hinner liksom lata till sig rätt bra när man väl kommer hem. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sedan få skjuts av min bror ner till Maxi så att jag kan handla lite. Blir kräftstjärtssallad till middag idag. Förmodligen godaste salladen ever made!

Are you gonna caps-lock me to death?

251891_460s_large

Haha. Den är så jävla rolig...

Kursat och gymmat

Tjoho, hemma efter andra kursdagen och ett pass på gymmet. Helt slut. Och ingen mat har jag hemma heller, svinbra! Det enda jag är sugen på är popcorn.. uuuäääh.... Blir tidigt ikväll iallafall, man är helt slut i huvet efter 8h kurs om dagen! Fast roligt är det :)

*

Z216562735_large

The boys who...

Tumblr_ltj87al9zs1r5rgkso1_500_large

When we first met

Godmorgon

Andra morgonen jag varknar skyblöt i svett, vad är det frågan om? Jag är en sån som inte kan sova om det är för varmt, hellre att man ligger och huttrar lite så att man får bädda om sig lite extra! Men både igår och idag vaknade jag av att jag var alldeles svettig, men inte varm. Frös båda mornarna. Och jag har inte vaknat av att jag tycker att det är varmt heller.. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk för jag har inte tid att vara borta från kursen och nya jobbet!

Just nu sitter jag och glor på VAKNA! med the voice och har precis ätit frukost. Nu ska jag glida runt lite på facebook innan jag gör mig klar!
RSS 2.0