Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano, all I know is I love you too much to walk away now

20111031170218315_large

*

Tumblr_ltvm49yc6u1r4el6zo1_500_large

Första dagen

Hej! Har varit rätt tyst idag här på bloggen. Idag var nämligen min första kursdag på Com Hem, den började klockan åtta och jag klev upp tio över sex. Trött var jag. Var alldeles för upptagen med att vakna så hann inte riktigt blogga då.

Iallafall. Dagen har gått bra och det känns faktiskt helt okej. Mycket nytt som ska in i lillbollen men jag är inte lika nervös nu som jag varit i helgen. Jag är bara rädd att jag ska göra ett dåligt jobb, men jag ska verkligen vara uppmärksam och lära mig så mycket jag bara kan! Sen är alla nybörjare. Så det så! :) Var hemma vid fem tiden och då slängde jag i mig lite middag och gick sedan förbi Waynes och hälsade på Linnéa innan jag gick vidare till Hemköp och handlade. Har äntligen fått tummen ur arslet och bytt lampan i badrummet. Har duschat med öppen dörr i 4 dagar nu eftersom lampan pajjade! Haha. Nu ikväll har jag sedan suttit och antecknat massor av vad jag lärde mig idag, och ska nu läsa igenom det i lugn och ro i min sköna säng!

Alive

Drew Ryniewicz

Gårkvällen

Lagom sliten man är idag, usch. Jag, Linda och Emelie gick verkligen all in och som vanligt ångrar man det dagen efter. Kom hem vid halv sex (halv fem efter att man ställt om klockan) och vaknade första gången klockan nio. Lyckades somna om till tolv och nu har jag städat och ätit frukost, duktigt av mig tycker jag och jag tror att jag ska belöna mig själv med sushimiddag med Linda (w).. mumma!

Imorgon börjar kursen på Com hem så tänkte ägna kvällen åt att läsa på lite om det jag ska jobba med så att jag inte sitter där som ett frågetecken. Hoppas verkligen jag ska klara detta, så trögt att sitta hemma på veckorna när folk jobbar!

#695

Tumblr_loavn4evhq1qbpwzeo1_500_large

Don't you even try and explain how it's so different when we kiss

Tumblr_lts1h411xw1ql40rao1_500_large

Festttt!

Nu är jag hemma igen från att ha ätit middag med lite släkt. Ska traska iväg till Emelie och Linda nu så att festen kan börja!! Skål på er!

Dreamcatcher

Tumblr_lttnpfbf5x1r331r3o1_500_large

Idol och tacos

ÄNTLIGEN åkte Linni ut, som jag har väntat. Nu ska bara André ut så kan man kolla på idol utan att bli förbannad. Efter att mina två tvättar blivit klara åkte jag ut till Älandsbro där det med tacosmiddag med Robert och Niklas. Väldigt gott!!

Nu är jag hemma igen och ska vika ihop tvätten, duscha och sedan gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!

Com Hem

Ja just det. Jag fick jobbet. På måndag börjar jag alltså på Com hem med tre veckors kurs. Hej och hå!

*

Tumblr_lsjyd6zh1u1qbacrgo1_500_large

Morgonfrilla

Fördelen med våg/locktången är att jag inte behöver bry mig i håret dagen efter! Eftersom jag tvättar mitt hår var tredje dag så blir det i princip bara snyggare desto struligare det är :) Nu ska jag strax byta om och dra mig mot staden!

Laughter

Tumblr_llvjb1utse1qgopyyo1_r3_500_large

*

I will wait for you.

Friday!

Åh så skönt med helg! Vaknade för ungefär en timma sedan och nu har jag precis ätit frukost. Om cirka två timmar ska jag möta upp Linda på stan och då blir det bolaget och en sväng på stan. Ikväll tror jag minsann att jag lyckats styra ihop tacosmiddag hemma hos Rickard med han och Simon. Blir bra det :) Lyckades även boka tvätt tid ikväll från klockan fem så jag ska väl försöka få in en eller två maskiner iallafall. Roligt på en fredagkväll sådär!

Sökandet efter en vinterjacka är nu över!

Hittade en jacka på carlings idag som jag la vantarna på och nu hänger den så fint i min hall. Fick även med mig ett par shorts, ett linne, örhängen, ögonskugga och en halsduk. Hej och hå...
Caddie Navy
Fast en svart! :)

Sundsvall

Nu har jag ägnat alldeles för mycket tid med locktången men så går det när man har tid på sig. Krulltott it is!

Aj

Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag har så JÄVLA ont i mina triceps

Godmorgon

Torsdag idag och planen för dagen är att jag och Linnea ska åka ner till Sundsvall för en tripp på stan med Jennifer. Linnéa jobbar till klockan halv två så efter det sticker vi ner. Just nu sitter jag och har precis ätit frukost, funderar på att skynda mig till gymmet så att jag hinner med att träna innan vi ska åka ner.

Ja.. så får det bli! Vi hörs sen!

Radical face

Nu har Radical face nya album kommit på spotify, klicka på bilden och NJUT av lugnet ♥

Lindislördag!

Vet ni, jag har en söt liten vän som kommer hem imorgon och då ska hon få maaaaaassa kramar och peppande ord av mig för det behöver hon. Hon råkar nämligen ut för allt man kan råka ut för på väldigt kort tid.
Och på lördag ska vi gå ALL IN. Puss min fina vän ♥

MHHHHMHHMM

Shirtless-robert-buckley-01_large

Träning

Jag hade verkligen lovat mig själv att INTE skriva om massa träning här då jag blir VANSINNIG på allt folk som uppdaterar facebook med "Gojävla benpasset!" "Nu ska armarna få stryk på gymmet!" "Helt slut i småbena efter dödspasset ikväll!" JAG BRYR MIG INTEEEEEE, jättebra att ni tränat och håller igång men hallå. Folk VET att ni tränar mycket även om ni skulle sluta skriva det på facebook stup i kvarten. Starta hellre en träningsblogg som folk kan gå in på. Jag läser faktiskt en (klicka här för att läsa), för jag vet att han har slitit ARSLET av sig för att komma dit han kommit. Eller jag vet inte om han är framme än men sjukt bra jobbat iallafall. DET ger mig motivation och inte töntiga statusuppdateringar. Bilder på muskler däremot, ja tack. Hehe.

Varför drar jag då upp att jag börjat gymma i min blogg? För att min liv är så tragiskt just nu att det inte finns NÅGOT annat att prata om... Typ.

Adjö så länge

*

You ignore me now but you'll need me later.

Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again

Tumblr_lnqtazl5ma1qggnlio1_400_large

Intervju, lunch och träning

- Det är vad min onsdag har att bjuda på. Intervjun (nummer två) är redan avklarad, den hölls klockan nio imorse och jag vet inte riktigt när jag får besked men vi fortsätter att hålla våra tummar! Klockan ett ska jag äta lunch med min faster och sen tänkte jag sticka iväg och träna.

Nu verkar det som att jag måste åka ut till Älandsbro och släppa ut vovven, igen. Hon är dålig i magen förstår ni...

Önskar att jag var tio cm kortare

annydjurhuusFWHI
♥ we are pretty ♥secrets of a wild child
More Than FashionGoogle Image Result for http://3.bp.blogspot.com/-LovqjZL--ys/Tn8H_lMp8QI/AAAAAAAABC4/nJG1eaVt-Bc/s640/tumblr_lrkyz3BnYb1r38cwro1_500_large.jpg

She turned her can'ts into cans and her dreams into plans

Tumblr_lbaksxhzmu1qebgp6o1_500_large

Ögonbrynspenna

Sådär. Nu har jag parkerat mig själv framför datorn. Idag har jag åkt ut en sväng till Älandsbro och släppt ut vovven, sen har jag varit på arbetsintervju. Det var därför jag behövde att ni höll tummarna! Och fortsätt med det är ni snäll för jag vill verkligen börja jobba. Nu. Nyss.

Var även på stan en sväng och köpte ett par svarta chinos eftersom jag aldrig ägt ett par och kände att jag behövde dom. En lång stickad väst med lite päls på fick följa med hem också, 398 kr för båda tillsammans. Överenskomligt tycker jag. Försökte även hitta en ögonbrynspenna som är ljusare än den jag har. Nu när jag är så blond så passar det sig inte lika bra med så mörka ögonbryn, även om mina i grunden är ganska mörka. Tips någon? Vill ha en torr penna som man får jobba lite med!

Upp och hoppa!

Gosh vad trött jag var när klockan ringde klockan tio. Nu har jag precis ätit frukost och betalat räkningar (yay) och ska klä på mig för att hämta min platt- och volymtång på mammas jobb. Glömde dom ute i Älandsbro i lördags serrni.

Idag är en stor dag! Eller det kan bli. Om jag har tur. Så håll era små tummar för mig f.r.o.m. klockan ett och cirkus en timma framåt! Vi hörs sen!

Gym Class Heroes ft. Adam Levine

Slut i småbena

Hemma efter en timma på gymmet och mina små ben är väldigt trötta nu, dom är ju inte vana att anstränga sig, haha. Just nu sitter jag med ricinolja i håret, kom in på en blogg härom dagen som tipsade om ricinolja om man ville att håret skulle växa lite fortare. Så nu tänker jag testa! Ni som inte känner mig vet kanske inte att jag klippte av tre dm av mitt hår för ungefär ett år sedan. Jag har alltid haft långt hår men sedan fick jag något ryck och klippte av det. Fruktansvärt dumt. Men nu kanske det går lite fortare att få långt igen! Hoppas jag.

Smile

227343_211397765552250_210424388982921_756082_8126054_n_large

Monday

Tog mig en liten sovmorgon till halv 11 idag, tyckte jag förtjänade den :) Åt frukost, hämtade bilen och for ut till Älandsbro för att släppa ut Hedda och nu är jag i stan igen. Var tänkt att jag skulle äta lunch med Linda men det hanns inte med idag. Vid två tiden ska jag på möte på abf och sedan ska jag traska till gymmet och köra slut på mig själv.. igen...

Mer planer för dagen än så har jag inte. Vi får se vad som dyker upp!

Fläskfilégryta

Nu så är jag hemma igen! Hos pappa och Ulla bjöds det inte bara på god mat utan jag fick även snusa på Melker! Och kramas med Wilmer förstås :) Dom blir stora så himla fort att jag inte hinner med :) Nu sitter jag bara och väntar på att Linda ska komma förbi, måste få ur mig lite skitsnack känner jag! Haha. Vi hörs sen ♥

#742

Tumblr_ltiu8fvvwt1qmx9i1o1_500_large

111023

Så! Tillbaka efter en vända till maxi. Det är fan längre än man tror och jag var nästan andfådd när jag kom hem igen. Ost, digestive, bröd och mjölk fick jag med mig hem. Och ostkrokar.. och cola.. hehe. Fy mig! Väntar nu på att pappa eller bror ska komma och plocka upp mig. Vill ha mat nuuuuuuuu!

Söndag

Hej. Har varit lite tom på ord idag. Gårdagen var kul och jobbig. Mest kul. Som tur var! Dansade styrdans hela kvällen och jag kan ju inte ens dansa! Ganska bra gjort av mig tycker jag. Nu har jag precis fått på mig kläder och ska gå ner en sväng på maxi. Sen blir det middag hemma hos pappa ♥
Ja jag känner mig fin idag...

#78

Seeing the person you spent so much time trying to get out of your head, with another girl, sucks. It really sucks.

...And good morning to ya'll

Stadsbo

...morgon! Ingen godmorgon idag här inte! Har snart överlevt en vecka här inne i stan men igår höll jag på att dö. Eller rättare sagt, inatt. Grannen ovanför hade fest och det gör inte mig någonting, jag befinner ju mig själv ganska ofta på lägenhetsfester. Det som störde mig och nästan tog död på mig som är van tystnad om nätterna var att dom spelade väldigt hög musik, sjöng och stampade i golvet KLOCKAN TVÅ PÅ NATTEN! Har dom inget vett eller? Alla vet att klockan tio ska det vara tyst men är dom högljudda till klockan tolv gör det inte mig någonting, lite svårt att vara tyst på en förfest, men efter tolv får man fasen ta och tysta ner sig! Det jobbiga nu är ju att jag är nyinfyttad och det känns då inte som att jag har något att säga till om. Än. Åh. Det slutade iallafall med att jag satte mig i bilen och for hem till Älandsbro och sov. Somnade dock inte förän halv sex på morgonen så idag är man pigg och glad...

#960

Tumblr_lq1ozzutbv1qjm9bpo1_500_large

Några tankar om årets idol

Tanke nummer ett: SFLIJGSFDLJGKÖSJFÖLSAJDGKWSJGNSDFG
Tanke nummer två: VEM lät Linni komma med i idol?!?!?!?
Tanke nummer tre: Varför är dom jämt elak mot Emil? - Nej han är inte så bra men satans mycket bättre än Linni och hon(han?!) får minsann beröm emellanåt!

Blev andfådd av att skriv(k)a det där. Puh. Jag, Simon och Niklas fick oss ett par skratt åt programmet iallafall men om inte Linni åker ut då... dåå.... då blir jag vansinnig. Kommer inte kolla på idol igen förns hon är utröstad. Punkt och amen.

*

Hey stupid

Tumblr_ltf0vzsoqr1qd5ab3o1_500_large

HELG

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och simmat, ätit lunch och gått en sväng på stan med Rickard. Han simmar som en jävla säl. Dubbelt så snabbt som mig nästan, medan jag hade simmat 25 längder hade han simmat 40. Jajamen!!! Jag skyller på att jag simmar fel med mitt höger ben, tappar lite fart där liksom...
Varför jag simmar fel? - För att jag har dåliga höfter och det knäpper i den högra om jag simmar som man ska, så istället sparkar jag med höger. Haha. Vilket leder till en öm fotled istället men det verkar ju vara helt omöjligt för mig att träna utan att få ont någonstans så det är bara att bita ihop!

Jaha. Vad ska man hitta på ikväll nu då? Känner att det iallafall blir en lugn och kanske till och med tidig kväll. Imorgon är det fest på byn (i Viksjö) och det måste man ju ladda till. Jag tror iallafall att jag ska dit. Är ett jävla meck att hitta skjuts dit och HEM...

I feel so close to you right now

Frikkin' FRIDAY!

Imorse vid tio tiden ringde Rickard och väckte mig och sa att det var dags att vakna. Nu har jag precis ätit frukost och ska bege mig mot simhallen alldeles strax. Har ganska ont i mina armar idag så vi får väl se hur bra det går att simma! Har inga planer för resten av dagen. Skönt! Eller jo, HANDLA ska jag göra. Usch vad dyrt det kommer bli...

Ica MAXI

Idag öppnade Ica MAXI här i Härnösand. Klart som korvspad att man likt alla andra härnösandsbor, gick dit. En timma stod jag och Rickard i kö, EN TIMMA. Helt sjukt vad folk det var där. Men jag köpte iallafall en brödrost för 99 spänn! Det ni!

Har även fått in kylskåpet idag, och det tar upp ungefär halva lägenheten. "Hej välkommen till mitt kylskåp! eh oj lägenhet menar jag". Det är svårt att undvika att det blir lite trångt, men vad fan. Inte så mycket att göra åt, ett kylskåp måste jag ju ha!

Back in the days

Var jag blond och brun. Och liten.

*

Hurtigbulle

Denna morgon har jag sysselsatt mig med att dammsuga och plockat undan småsaker. Ska alldeles strax gå mot gymmet (JA, jag köpte gymkort igår.. apdyrt så nu måste jag ju utnyttja det). Var där igår med Marris och FY FAN vad jag är slö nu. Huga. Förhoppningsvis blir det ändring på det snart...

Jag + kylskåp = enemies

Fick ett samtal av G som jag skulle köpa ett kylskåp av i eftermiddag. Kompressorn hade smulle (haha smulle?!) och det var nog inget bra tecken. Men om ni inte redan vet det så har jag världens bästa pappa!! Och styvmamma! (hatar det ordet) Så dom har fixat ett jag kan använda. Åh så bra. Nu är jag hungrig.

It is all in our heads

Tumblr_lnaxk4wqt41qj0o1eo1_500_large

How many times do they have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself

A monkey needs to dance so do you.

#630

Tumblr_lsit1ui3li1qe52v7o1_400_large

Päppelkaka!

Nu har jag haft storbesök av farmor och farfar. Äppelkakan var alldeles nygjord!! Fortfarande varm!! Nu ska jag borsta tänderna och gå mot stan. Adios!

GODMORGON

Onsdag idag, två dagar kvar tills jag äger ett kylskåp... Fakk vad jag är hungrig! Tur jag har en banan kvar och att farmor är påväg med fika! Fick nämligen ett samtal av farmor halv tio att hon hade bakat en äppelkaka till mig! Nomnom! Ska nog kila ner på stan idag också och kolla om Marris jobbar, så kanske hon vill käka lunch med mig.

Annars då? Jofan trivs som fisken i vattnet i stan! Fast jag saknar mitt hus. Och jag kommer börja grina när mamma säljer det.

Art

Tumblr_lt9lkjahnq1qejrqso1_1280_large

Mat mat mat mat

Gud vad hungrig jag har varit idag. Att inte ha något kylskåp är som att gå på tolvans jävla diet! Åkte hem till mamma och åt middag idag och nu ska jag strax åka till stan igen, ska knyckla ihop klädställningen och packa ner resten av kläderna som ska med. Sen slår jag nog på en film som jag kan somna till, ögonlocken har känts väldigt tunga ikväll!

#1581

Tumblr_lt880v55uw1qjm9bpo1_500_large

*

284578_10150238887832723_675872722_7956660_4991927_n_large_large

Bite me

312070_158492834241349_105950016162298_286811_1619098819_n_large

Jävla kylskåp

Nä, det fanns inget kylskåp som jag behövde. Bara fullstora, och det går ju inte när lägenheten är så liiiten... Ska kolla blocket nu och ringa runt så får vi se. Förbenade kylskåp.

UPDATE: Jag har hittat ett i Sundsvall som jag och pappa åker och hämtar på fredag! Snart kan jag äta i mitt hem!!

Tuesday

Godmorgon! Idag ska jag på kylskåpsjakt. Börjar bli hungrig nu nämligen... Ska alldeles strax kliva upp och bege mig till volontären där de säljer begagnat. Sen när det uppdraget är slutfört brummar jag ut till Äbro och hämtar en klädställning så att jag kan ta med mig resten av mina kläder. Förstår inte vad alla kläder helt plötsligt kom ifrån?! Hade jag så mycket när jag bodde hemma också...?

Later!

Nickelback

They tell us everything's alright 
And we just go along 
How can we fall asleep at night? 
When something's clearly wrong 

When we could feed a starving world 
With what we throw away 
But all we serve are empty words 
That always taste the same 

We must stand together 
There's no giving in  
Hand in hand forever  
That's when we all win

Godnatt!

Nej, nu stänger jag ner för idag. Sov gott! Latero!

When we stand together

Birsta, IKEA och Rusta

Hej! Usch vad mitt konto har fått lida idag. Har köpt ett barbord, två stolar och mattor, blev jättefint så kosta vad det kosta vill!! (eh nee) Jag och Therese stack ner till birsta idag (IGEN) och sen när vi kom hem så satte vi oss och byggde ihop bordet och stolarna. Har även hunnit med att äta sushi med Linda, bra avslut på en bra dag! Ska strax kila till hemköp och köpa något ätbart (japp, hungrig igen)... har fortfarande inget kylskåp. Jag vill ju ha oboy och macka med massa smöööör på. Imorgon kanske jag hittar något vettigt!

Ska kila nu innan jag blir alldeles för trött. Latero!

Tattoo

Tumblr_lt4vhwlp0s1qkq22lo1_500_large

Mmmmmhmmmm...

Don't you dare leave me

308034_276037422417816_121552667866293_951596_1021534869_n_large

Klar för idag

Nej nu är jag alldeles för trött för att fortsätta! Jag har ju heela långa dagen på mig imorgon och egentligen alla dagar framöver nu, haha. Men man vill ju få allt klart på en gång! Imorgon ska jag iallafall åka ut till mamma och sy kuddfodral. Vi hörs imorgon! Godnatt!

Nothing for granted

Z222318189_large

Up, up and away

Tumblr_lt4k8s7oxo1qf80m9o1_500_large

Pick och pack och jag!

Jaha. Nu bor jag i stan. Det ser inte riktigt okej ut här än då min garderob just nu består av massa stora säckar i ett hörn, men det är på g! Tror det här kommer bli suveräääänt! Har för tillfället inget kylskåp så nyss när jag var och handlade så blev det bananer, MER, toapapper, schampo och balsam. Allt jag behöver för att överleva ytterligare 24 timmar. Jag ska ta en bild på mitt lilla krypin när jag fått ordning på allt!

Det som känns mest ovant nu (förutom att jag bor i stan och inte ute på bynnÄ längre) är att jag ska sova i en 20 cm smalare säng... hur ska det gå?! Jag är ju lätt bredare än 120 cm... Fast äh, jag har klarat mig på 120 förr. Och då var man ju tvungen att dela den med andra halvan man hade. Nu är jag bara en ensam halva så det ska nog gå bra! Nä, fortsätta med lite fix. Latero!

#978

Tumblr_lqavpiqwqu1qjm9bpo1_500_large

Fullspäckad söndag

Hej! Jag fick så bråttom imorse att jag inte hann blogga. Pappa dök upp här vid 11 tiden och då skulle sängen på släpet. När vi hade lastat den så åkte vi till birsta och var där närmare fyra timmar. Pappa köpte en del virke till deras hus och jag köpte bland annat tyg som jag (läs: mamma) ska sy kuddfodral av. När vi var hemma i Härnösand igen så började vi plocka ur lägenheten och for ut till Kragom och lämnade av det. Just nu står bara min säng där och jag ska strax köra in resten, väntar bara på att min bror ska komma hem så att han kan hjälpa mig.

Känns så jäkla konstigt att jag ska flytta ifrån det hus jag har bott i HELA mitt liv. Blir så ledsen när jag tänker på det, haha. Men någon gång måste man klippa navelsträngen så det är väl lika bra att göra det nu när jag fick hyra en så billig lägenhet MITT i stan! :)

Nog om idag. IGÅR hade jag en jätterolig kväll! Dansade nonstop tills krogen stängde och umgicks med så trevligt folk! Lindis och Majsan får ha födelsedagsfest oftare helt enkelt! :)

Nu sticker jag!

Nu har jag ägnat tillräckligt lång tid på kvällens look så nu sticker jag! Skål!

When she was just a girl, she expected the world

You

Tumblr_lsy6rivegl1qg7h9g_large

#1525

Tumblr_lt1e5dh5zr1qjm9bpo1_500_large

Don't let the girl come in

In i duschen

296302_282603865088480_276330842382449_1273035_462152_n_large

Nej, nu måste jag verkligen kliva upp, dusch och frukost! Hörs sen!

Fantastic

Tumblr_lt2zjvb20m1qbegdpo1_400_large

Simon och Niklas

Igårkväll...

Niklas: Men titta! Har du mormors gardiner på dig?
Senare...
Simon: Alltså Tove, har du aldrig jeans på dig? Äger du ens ett par?!
Svar: Nej det är inga gardiner, det är ett par jättesköna pösiga bomullsbyxor!! Och JA, jag äger faktiskt tre par...

Vilka påhopp! Det är nog bäst att jag tar på mig ett par jeans idag när vi ska på stan. Så att dom ser att jag inte bara går runt i gardiner...
GODMORGON förresten. Blev ingen direkt sovmorgon idag även fast jag somnade sent, halv två tror jag. Magen började kurra runt åtta tiden och lyckades somna om till nu, så det är nog lika bra att kliva upp och äta frukost innan magen blir elak på mig. Idag ska Simon ska göra ett tredje försök till att hitta en vinterjacka och sedan ska vi på systemet. Det är väl ungefär de ärenden vi har idag.

Happiness

Tumblr_lsx8vkgyzd1qelkcko1_500_large

Den boken hade jag haft användning för söndag till torsdag! Godnatt!


Good for the great

I need to know if he can save me

#974

Tumblr_lq8gq50cli1qjm9bpo1_500_large

Bowling, middag & tvmys

- Det är vad jag hunnit med ikväll! Blev som sagt medbjuden på personalfest med mammas jobb (och alla andra skolkök i Härnösand) på bowling och middag. Jag och mamma for dock hem strax efter klockan nio då hon ska jobba imorgonbitti och jag orkade helt enkelt inte vara kvar. Istället åkte jag ner till Niklas och umgicks med honom och Simon. Idol, chips och cola. Blev en lagom sen(tidig) kväll ikväll, måste vara pigg och fräsch till imorgon då det är födelsedagskalas för Linda och Maria!

Är väl nästan bäst att jag går och lägger mig nu. Känner på mig att Simon kommer att ringa och väcka mig tidigt imorgon. Han hade nämligen bestämt sig för att kliva upp klockan åtta och kommer förmodligen tycka att jag ska göra detsamma. På med ljudlöst läge!

#720

Tumblr_lt107uu2bz1qe52v7o1_500_large

Jag tror aldrig han kommer fatta, om du inte låter nävarna snacka

FREDAG! Sov länge idag. Ända till klockan tio. Vid tolv tiden åkte jag till stan och lämnade in en jobbansökan så håll era små tummar för mig nu :) Efter det blev det lunch med Marris på Rutiga duken innan jag begav mig hemåt. Ikväll blir det bowling och mat på parken med mammas jobb m.fl. Gratis är gott.

Igår introducerade Linda en galet bra låt för mig. Maskinens nya, Krossa alla fönster. Har ni inte hört den än så LYSSNA! Deras texter är ju så fruktansvärt fenomenala. Känner på mig att den kommer gå på repeat imorgon.

12 Oktober 2011

Fick ett samtal av Lindis idag och hon tyckte att det var för längesedan vi sågs. Så nu fick hon minsann ha mig hela kvällen! Beställde mat från minikrogen och färgade hennes hår, så nu är hon så fin så fin :) Blir så galet sugen att färga mitt hår rött igen men det var ett H*LVETE att få bort allt det röda ur mitt hår innan jag kunde bli ljus igen så nu tänker jag inte gå igenom den processen igen. På ett tag. På lördag är det födelsedagskalajs för Linda och Maria, innan dess ska jag (mamma) ha hunnit slinga min utväxt. Måste ju försöka se ut som folk när man är bjuden på galej!

Nä, läggdags nu va. Godnatt!

Torsdag, fredag, helg!

Godmorgon! Klarblå himmel och sol idag, det är såna här dagar som gör hösten mysig. Hoppas att det kan förbli såhär hela långa vintern, det behövs ju ingen snö här.. så länge det finns i fjällen så är jag nöjd! Har alldeles nyss ätit frukost och ska snart byta om för jobb mellan 10-15. Blev en 15 timmars vecka för mig, som är arbetslös. Inte dåligt :) Igårkväll åkte min dunjacka fram, är ju bara någon enstaka grad ute på kvällarna så mina vårjackor höll inte riktigt det måttet.

Nej, nu måste jag sätta fart!

12 Oktober 2011

Åh, vet ni. Den vita jackan jag ville ha finns inte kvar i min storlek. Fööööörbannat! Nu måste jag ju leta åt en ny. Typiskt! Idag blev det jobb igen mellan tio och tre och efteråt åkte jag på Jysk för att se om dom hade en mörkbrun byrå. Nej. Det hade dom inte. Så det blir ytterligare en vända till IKEA när dom fått in den på lagret igen.

Har inga planer för kvällen så jag tänkte strax ta en lång och varm dusch, tanka hem några avsnitt av HIMYM och sedan glo på det resten av kvällen. Ah just det. Måste slinga min utväxt också. Dags att börja smöra för modern nu då...

Revenge

Godmorgon!

Hej! Någon fler än jag som sovit gott? Natten kändes så lång och jag var riktigt utvilad när jag vaknade imorse. Så skönt! Nyss när jag åt frukost såg jag ett litet rabattbrev mamma fått från Ellos, ska försöka lista ut hur jag ska få den av henne. Måste göra något extra snällt... Jag behöver nämligen en vinterjacka, och jag hatar att köpa vinterjackor för att jag tycker att alla är så dyra (eller så är det jag som är snål).

Iallafall, jackan jag hittat och vill ha är vit. Det är dåligt. Men det är ju så fint! Jag får helt enkelt försöka att inte smutsa ner mig (för i vanliga fall gör man ju det med vilje(?)...) Så här ser den ut!

WE ♥ IT

11 Oktober 2011

Hej! Den här dagen har bara rusat iväg känns det som. Har iallafall varit på IKEA och inhandlat nödvändigheter till mitt lilla krypin i stan. Byrån som var viktigast av allt fanns såklart inte i lager. Får kolla om dom fått in den nästa vecka, så tills dess får väl allt ligga på golvet då...

En sak jag märkte idag var att gamla människor är fruktansvärt dålig på att läsa skyltar. 3 pensionärspar kom fram och frågade mig hur Själv-scanningen fungerar på IKEA. Jag förklarade snällt att om man har mindre är 15 varor och ska betala med kort så kan man använda den kassan istället. Att man får scanna varorna själv, helt enkelt.

Ändå tycktes dom inte förstå. Givetvis skulle samtliga betala kontant och då sa jag att då får dom stå i den vanliga kön (som vi då redan befann oss i) men icke! Dom skulle minsann fråga personalen om man kunde betala kontakt i Själv-scanningen. Det gick såklart inte. Så alla kom tillbaka till min kö och jag fick höra från varenda en att Nä, det gick bara att betala med kort.

Vilken nyhet. Har ni sett skylten som hänger ovanför dessa kassor? Nä, trodde väl inte det!

Jag måste ha en vinröd kjol!

WE ♥ IT

I need somewhere I can drive all night

Så. underbar. låt. Klicka och hör själva! ♥

Do you believe we can find a way to begin again?

10 Oktober 2011

Hey folkes!
Idag hanns det inte med någon IKEAvisit. Eller, jag hade ingen bil. Men imorgon! Som det ser ut nu så får jag åka ensam då ingen verkar kunna följa med, men det gör mig inget! Har skrivit upp det jag behöver och det blev en lång lista det! Byrå, matta, gardiner, sängöverkast, kuddar m.m! Men ah, så kul! Älskar IKEA!

Nu ska jag kila ner på ICA och köpa lite gott kvällsfika! Puss och kram!

Ny vecka och nya tag!

Godmorgon! På två dagar har väldigt mycket hänt! Jag har fyllt 20, kollat på en lägenhet på Storgatan som jag till och med har nycklarna till nu. Det enda som fattas nu är ett jobb(...) Jävla jobb alltså. Att det ska vara så svårt! Men om jag kämpar på och ligger i med ansökningar så kanske det dyker upp något snart! :)

Annars då? Trött. Men måste rycka upp mig nu, ska vikka på mammas jobb idag mellan 10-15 så nu är det nog dags att vakna till :) I eftermiddag blir det kanske IKEA, om det hinns med :) Nu måste jag sätta fart! Puss och kram

Bloglovin

Om någon använder Bloglovin så kan ni prenumerera på min blogg genom att klicka HÄR. :)

En söndag som heter duga!

Började som sagt dagen med att gå runt i pyjamas ett bra tag, gjorde mig sedan i ordning för middag med pappa och Ulla på restaurang. Efter den goda maten åkte vi och kollade på en lägenhet på Storgatan, jätteliten men jättemysig och en alldeles lagom lägenhet för mig att börja med nu när jag inte har någon fast inkomst! :) Känns jätteroligt!! Så i veckan blir det en sväng till IKEA och försöka hitta lite möbler, får ju inte plats så överdrivet mycket men jag ska nog kunna få det hemtrevligt ändå :)

Imorgon blir det lite jobb och sedan kanske IKEA, om det hinns med!

Idag är ingen vanlig dag

För det är min 20års dag! Känns konstigt. Jag fyllde ju nyss 18 känns det som. Hade iallafall väldigt roligt igår, både på förfesten och på krogen. Träffade mycket fint folk och det som verkligen var roligast var att så många var glad att jag kommit hem igen! Tänka sig :) Eftersom jag redan blivit firad så ska jag bara ta det lugnt idag. Ska ut och äta med pappa och hans fru senare i eftermiddag och tills dess ska jag bara slappa. Här har ni några bilder från igår!

Det här med bloggheader

Nu har jag suttit ett tag och försökt få ihop en header, och som vanligt resulterar det att jag får fruktansvärt ont i ryggen på grund av den hållning jag har när jag har datorn i knät och att jag citerar en av mina favoritlåtar som får hela mitt liv att låta väldigt deprimerande. "Never mind, I'll find someone like you" - ja, det hoppas jag faktiskt att jag gör. Någon dag.

Jag tänker iallafall låta den se ut såhär tills jag får någon form av snilleblixt framöver. Nu måste jag nästan börja göra mig i ordning, jag ska nämligen till Johanna ikväll där det ska förtäras alkohol. För mig blir det jordgubbsvin. Vi hörs imorgon!

Välkommen till min nya blogg!

Många (..Malin) hade väldigt svårt att komma in på min förra blogg på bubbleroom eftersom det tydligen var svårt att komma ihåg och stava bloggadressen ;) Så nu ska jag göra det lätt för dig Malin! :)

Jag har bytt blogg väldigt mycket på sistone och jag tror att det beror på att jag har hamnat i någon form av bloggtorka och så fort jag skaffar en ny blogg känns det roligt igen, även fast jag har lika lite att skriva om! Men eftersom jag inte har särskilt många läsare förutom Malin och mamma ( ♥ ) så har det blivit så att jag mest bloggar för min egen skull. Det är ganska skönt att skriva av sig även om det man skriver inte säger någonting vettigt.

Men iallafall. Jag har nyligen kommit hem från London, jag åkte dit i tron om att jag skulle vilja bo där. Nä. Det ville jag ju inte. Så jag kånkade med mig en resväska på 23 kilo och två handbagade på 6 kg styck helt i onödan. Jag bodde på ett vandrarhem i Russell Square där jag delade rum med 18, ARTON stycken andra. Asiater, spanjorer, italienare och tyskar. Behöver jag säga mer än att en vecka räckte gott och väl. Vad lärde jag mig? – Älandsbro är lagom. På alla sätt och vis. MEN, det var en upplevelse och jag är numera en erfarenhet rikare.

Så, status just nu: Arbetslös, men glad ändå!

RSS 2.0